Direct naar de inhoud.
24/7 storingsdienst: 0613 901 259

Onderhoud

Periodieke onderhoud aan een liftinstallatie geeft u de zekerheid van een betrouwbare en veilige installatie, waarmee u bespaart op reparatiekosten.

De medewerkers van Liftservice Noord zijn getraind en professioneel en zullen de installatie nazien, afstellen, smeren en reinigen. Tijdens de periodieke onderhoudswerkzaamheden of naar aanleiding van een storing, kunnen gebreken worden waargenomen waardoor het noodzakelijk is onderdelen te vervangen. Dit wordt direct kenbaar gemaakt aan de klant, al dan niet voorzien van een offerte met de kosten voor de herstelwerkzaamheden.

Heeft u een onderhoudscontract bij een van onze collega’s? Dan kunt u alsnog bij ons terecht bij eventuele storingen, reparaties of aanpassingen. Liftservice Noord biedt u een vrijblijvend advies en betaalbare, goedgekeurde alternatieven voor alle lifttechnische werkzaamheden. Met Liftservice Noord bespaart u tot tientallen procenten, zonder dat de veiligheid en kwaliteit van uw installatie in gevaar komt. Vanzelfsprekend kijken wij ook graag naar uw onderhoudscontract voor de toekomst.

Onderhoudspakketten

 • Basis Onderhoud
  De basisonderhoud die een liftinstallatie nodig heeft voor het goed en betrouwbaar functioneren. Als klant krijgt u altijd korting op de onderdelen.
 • Basis Plus Onderhoud
  Basis Plus geeft u de zekerheid dat de kosten tot 250 euro per jaar worden vergoed, evenals het verhelpen van lifttechnische keuringspunten tot 250 euro per jaar. Vanzelfsprekend geniet u ook nog van een korting op alle onderdelen.
 • Basis Plus All-In Onderhoud
  Volledig zorgeloos genieten van uw liftinstallatie binnen de overeenkomsttermijn.

Multipakket

Klanten die in het bezit zijn van meerdere liftinstallaties bieden wij binnen de onderhoudsovereenkomst een multipakketkorting. Met ons Multipakket maakt u gebruik van een vast uurtarief op werkdagen, in het weekend en op feestdagen. Oftewel: 365 dagen per jaar een vast uurtarief, zonder verassingen. Naast deze vaste korting ontvangt u voor al uw liftinstallaties een korting op onderdelen of op uw gehele onderhoud binnen de overeenkomsttermijn.

Termijnplan

Een liftinstallatie moet voor lange termijn functioneren en betrouwbaar zijn zonder extreme hoge kosten. Door preventief onderhoud zullen kosten worden beperkt. Met het Liftservice Noord Termijnplan controleren wij jaarlijks de technische staat van de liftinstallatie en maken wij voor u een analyse met een advies voor de nog lopende termijn. In dit advies zullen het onderhoud, de te verwachten reparaties en andere zaken worden behandeld. Op deze wijze krijgt u een goed inzicht in de technische staat van uw liftinstallatie.

VVE-Voordeel bij Liftservice Noord

Liftservice Noord biedt alle VvE’s een unieke actie als het gaat om onderhoud van de liftinstallatie’s, automatische schuifdeuren en roltrappen. Een aanbiedingsactie die financiële voordelen heeft voor de VvE! Niet alleen voor nu, maar ook op langere termijn. Enkele voordelen:

 • Korting op uw jaarlijkse servicecontract
 • Extra korting op onderdelen (indien deze niet bij het OH zijn inbegrepen)
 • Korting op arbeidskosten en voorrijkosten bij reparatie
 • Extra korting op een moderniseringspakket
 • Gratis een jaarlijkse termijnplan